Sommige mensen zweren dat groente op het platteland moet groeien, maar in de stad groeit het ook perfect! Vooral te danken aan het milde klimaat van de nachten en de temperaturen die overdag iets hoger liggen dan in het open veld.

Zo heb ik Spruitjes, Veldsla en Spinazie in mijn stadstuintje staan en het groeit zijn best.

IMG_4232  IMG_4233   IMG_4239 IMG_4240

Van links naar rechts: Spruitjes, Spruitjes, Veldsla en Spinazie.

Zelfs de Oost-Indische kers die normaal in de maanden juli, augustus en september bloeit, staat op 26 november nog volop in bloei.

 IMG_4241 IMG_4243

Categorieën: Natuur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De captcha is niet meer geldig, herlaad de captcha!

Gerelateerde artikelen

Natuur

Rucphense Heide

Veel stuifzand- en heidegebieden zijn in het bezit van het Rijksvastgoedbedrijf. Het Rijksvastgoedbedrijf is namelijk de officiële naam voor het onderdeel van Defensie dat verantwoordelijk is voor het grondbezit van de militaire oefenterreinen, zoals de Lees verder…

Natuur

Moerputten

Een van de bewoners van dit gebied heeft een rol in de film ‘Holland, natuur in de delta’ gespeeld, namelijk het pimpernelblauwtje. Het pimpernelblauwtje vliegt pas van eind juni tot en met augustus, maar gelukkig Lees verder…

Buitenland

Teverener Heide

Net over de grens bij Brunssum ligt in Duitsland de Teverener Heide. Dit gebied grenst aan de Brunsummerheide, maar is een stuk vlakker en waarschijnlijk kom je hier ook een stuk minder wandelaars tegen! De Lees verder…