Afgelopen weken heb ik de tuin klaar gemaakt voor de lente en de zomer. Zo heb ik binnen in huis volop zaadjes gezaaid om de plantjes die hier uit voortkomen over enkele weken buiten te kunnen planten.

Het is wonderlijk om te zien hoe een plantje uit zo’n klein zaadje kan groeien. Een blik op enkele voorbeelden:

Broccoli:

IMG_5817

Prei:

IMG_5830

Spruitjes:

IMG_5831

Spinazie:

IMG_5843

Afrikaantjes:

IMG_5844

Tasty Tom (trostromaat):

IMG_5845

Veldsla:

IMG_5846

Categorieën: NatuurOpvallende zaken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De captcha is niet meer geldig, herlaad de captcha!

Gerelateerde artikelen

Natuur

Moerputten

Een van de bewoners van dit gebied heeft een rol in de film ‘Holland, natuur in de delta’ gespeeld, namelijk het pimpernelblauwtje. Het pimpernelblauwtje vliegt pas van eind juni tot en met augustus, maar gelukkig Lees verder…

Buitenland

Teverener Heide

Net over de grens bij Brunssum ligt in Duitsland de Teverener Heide. Dit gebied grenst aan de Brunsummerheide, maar is een stuk vlakker en waarschijnlijk kom je hier ook een stuk minder wandelaars tegen! De Lees verder…

Natuur

Dommel en Malpiebossen

Na een ietwat tegenvallende wandeling langs de Dommel en Essche Stroom toch maar een nieuwe poging ondernomen. Dit maal langs de Dommel ten zuiden van Borkel en een ronde door de bossen ten noorden van Lees verder…