In de Gaumestreek heb je erg veel fraaie vergezichten op de Semois, de rivier die slingerend door dit gebied stroomt.

Libaipire

Vanaf de parkeerplaats aan een zijstraat van de N884 in Florenville loop je binnen 1 kilometer naar twee zeer fraaie uitzichtpunten!

_MG_0014_MG_0030

Castelain

Wederom vanaf een kleine parkeerplaats aan de Rue d’Herbeumont loop je via een steil pad naar twee fraaie uitzichtpunten!

_MG_0080_MG_0094

Als je vanaf je de parkeerplaats de Semois in noordelijke richting blijft volgen heb je vanaf de oever ook een fraai uitzicht op de Semois.

_MG_0114_MG_0119

Florenville

Aan de voet van de kerk heb je een prachtig uitzicht, maar boven in de toren van de kerk heb je ook zeker een fraai uitzicht op de omgeving!

_MG_8844_MG_8855

Chassepierre

Op de N83 (Le Buisson des Cailles) ter hoogte van Chassepierre is een parkeerplaats ingericht als uitzichtpunt over de omgeving. In de verte zie je Chassepierre en de Semois liggen.

_MG_9743


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De captcha is niet meer geldig, herlaad de captcha!

Gerelateerde artikelen

Natuur

Weerterheide

De winter is een ideale periode om een wandeling te maken over de Weerterheide. Kijk niet vreemd op als je militairen ziet of je schoten in de verte hoort, het is namelijk een militair oefenterrein Lees verder…

Natuur

Peelsche en Kroonvensche Heide

Ondanks de voorspellingen viel er geen regen, maar scheen zelfs de zon volop! Ideaal dus voor een lange wandeling van 11 kilometer lang over de Peelsche en Kroonvensche Heide. Vanaf de Burgemeester Willekenslaan bij de Lees verder…

Geschiedenis

Sprankelse bossen–Steensel

Ook dichtbij huis kun je soms mooie wandelingen maken zoals door de Sprankelse bossen bij Steensel. Een relatief korte wandeling van 6 kilometer door bossen, over heidegebied (ontstaan door het openhouden van gebieden onder de Lees verder…