In de Gaumestreek heb je erg veel fraaie vergezichten op de Semois, de rivier die slingerend door dit gebied stroomt.

Libaipire

Vanaf de parkeerplaats aan een zijstraat van de N884 in Florenville loop je binnen 1 kilometer naar twee zeer fraaie uitzichtpunten!

_MG_0014_MG_0030

Castelain

Wederom vanaf een kleine parkeerplaats aan de Rue d’Herbeumont loop je via een steil pad naar twee fraaie uitzichtpunten!

_MG_0080_MG_0094

Als je vanaf je de parkeerplaats de Semois in noordelijke richting blijft volgen heb je vanaf de oever ook een fraai uitzicht op de Semois.

_MG_0114_MG_0119

Florenville

Aan de voet van de kerk heb je een prachtig uitzicht, maar boven in de toren van de kerk heb je ook zeker een fraai uitzicht op de omgeving!

_MG_8844_MG_8855

Chassepierre

Op de N83 (Le Buisson des Cailles) ter hoogte van Chassepierre is een parkeerplaats ingericht als uitzichtpunt over de omgeving. In de verte zie je Chassepierre en de Semois liggen.

_MG_9743


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De captcha is niet meer geldig, herlaad de captcha!

Gerelateerde artikelen

Natuur

Moerputten

Een van de bewoners van dit gebied heeft een rol in de film ‘Holland, natuur in de delta’ gespeeld, namelijk het pimpernelblauwtje. Het pimpernelblauwtje vliegt pas van eind juni tot en met augustus, maar gelukkig Lees verder…

Buitenland

Teverener Heide

Net over de grens bij Brunssum ligt in Duitsland de Teverener Heide. Dit gebied grenst aan de Brunsummerheide, maar is een stuk vlakker en waarschijnlijk kom je hier ook een stuk minder wandelaars tegen! De Lees verder…

Natuur

Dommel en Malpiebossen

Na een ietwat tegenvallende wandeling langs de Dommel en Essche Stroom toch maar een nieuwe poging ondernomen. Dit maal langs de Dommel ten zuiden van Borkel en een ronde door de bossen ten noorden van Lees verder…